Dette er mitt ønske

  • Skrevet 23.01.2017 klokka 16:00
  • Kategori: Om meg

Hei du.♡

Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig opptatt av å skape noe, vise frem, dele, lede, arrangere og lære bort. I perioder kunne det kjennes ut som at dette var ting jeg trengte å trykke ned fordi jeg bare var sjefete, høy på meg selv og egoistisk. I fjor høst ble synet mitt på meg selv og hvem jeg er snudd på hodet da jeg gikk på DTS (bibelskole). Jeg har alltid vært kristen og visst at jeg er skapt av Gud, men ikke på den måten.

Jeg er designet av den perfekte designer. Designet akkurat slik som jeg skulle være. Jeg er ikke tilfeldig. Jeg er ikke egoistisk selvom jeg helst vil ha lederstillingen. Jeg er ikke dum fordi jeg ikke satser på en alminnelig jobb. Jeg er skapt akkurat slik som jeg er ment til å være. Mine kvaliteter er skreddersydd til å passe hensikten med mitt liv. Vi er alle skapt med en hensikt. Og vi er designet for å leve ut denne hensikten. 

Jeg vet ikke om du tror på Gud eller ikke. Det er helt greit hvis ikke du gjør det. Du trenger ikke være kristen for å være her, jeg vil veldig gjerne ha deg her uansett. Men uansett om du tror på Gud eller ikke, så tror jeg at du er skapt til en hensikt. Du er viktig. Du er perfekt. Du er du. Og det er meningen. 

Jeg blogger fordi jeg ønsker å skape et lys i en kaotisk hverdag med meninger og synspunkt fra alle retninger. Mitt ønske er å hjelpe deg til å se at akkurat du er viktig og verdifull. Og sammen håper jeg at vi skal se mer av hvem du og jeg er skapt til å være. 

Til slutt vil jeg også invitere deg til å bli med i Facebookgruppen min. Der håper jeg å skape et oppmuntrende og åpent fellesskap for deg som føler at du og dine kvaliteter og din personlighet er tilfeldig. 

Trykk på bildet for å komme til gruppen. ♡ ♡ ♡ 

Hei, mitt navn er Vilde

  • Skrevet 20.01.2017 klokka 10:42
  • Kategori: Om meg

Hei dere!

I forrige innlegg skrev jeg at jeg vil bli kjent med dere, og derfor har laget en Facebook-gruppe. Du kan komme til gruppen hvis du trykker på Facebook-ikonet til høyre. Men jeg har veldig lyst til å presentere meg selv også. ☺︎

Jeg heter Vilde Christiansen og ble født her i Kristiansand for litt over 19 år siden. Jeg har bodd her jeg bor nå så lenge jeg kan huske, og har mange venner som har fulgt meg helt siden barnehagen og barneskolen. Jeg var (er) et lykkelig, sjefete og oppfinnsomst barn. 

I fjor juni ble jeg ferdig på videregående. Det er egentlig ikke så mye interessant å si om det, men om dere lurer på noe er det bare å spørre. Jeg gikk medier og kommunikasjon. 

For to år siden ble jeg sammen med Kristian. Han betyr veldig mye for meg, og vi er like mye bestevenner som kjærester. Det triste er at Ronja liker han bedre enn meg...

I september begynte jeg på disippltreningsskole (DTS) på Flekkerøya i Kristiansand. Det ser jeg på som den viktigste investeringen jeg har gjort. Det har forandret synet mitt på meg selv og andre, fordi vi er alle skapt med en hensikt. Designet av den perfekte designer. Endelig var ikke hvem jeg er og de egenskapene jeg har en tilfeldighet lenger. Dette kommer jeg helt sikkert til å skrive mer om senere for det er virkelig noe som ligger på hjertet mitt. Skolen var forresten ferdig i desember. 

Ellers har jeg alltid vært veldig glad i dyr. I fjor måtte vi avlive pus, 14 år gammel. Nusse har vært og vil alltid være en utrolig stor del av meg og spesielt barndommen. Det er veldig spesielt å ikke ha henne her lenger. For over fire år siden fikk vi hunden vår Ronja. Du får helt sikkert sett mer av henne også fremover, i hvert fall hvis du følger meg på Instagram. 

Jeg er også over gjennomsnittet glad i lys. Jeg velger alltid kafeene med naturlig lys og store vinduer, og liker veldig dårlig når folk demper belysningen fordi det er koselig

Jeg er veldig glad i kaffe og te, og fine ting som kopper og notatbøker. Jeg elsker å skrive lister, spesielt med fineliner. Jeg kler meg for det meste i svart eller grått, og har endelig godtatt at farger ikke er helt min greie når det gjelder klær. 

I år er jeg veldig opptatt av å gjøre de tingene jeg har lyst til selv, og å faktisk gå etter drømmene mine. Derfor holder jeg på med mange ting nå som jeg synes er veldig spennende og gøy. Bloggen og youtube er en del av de tingene jeg ønsker å gjøre fremover, og jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig igang. 

Hvis du lurer på noe mer som jeg ikke har sagt så er det bare å legge igjen en kommentar. Du kan også kontakte meg på privat melding på Instagram, om du har lyst. 

Håper forresten også dere har meldt dere inn i gruppa på Facebook. Jeg gleder meg masse!

Snakkes snart. ❀

Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits