Ukens mål og tanker

  • Skrevet 13.03.2017 klokka 10:30
  • Kategori: Mål

God mandag fine dere! Jeg håper dere får en fin start på uken. Selv elsker jeg dette med ny uke og nye begynnelser, som jeg har skrevet om får. Det er en lettelse å kjenne på en ny start hver eneste uke. Det hadde virkelig blitt kaos i min verden uten disse nye ukene. 

Processed with VSCO with p5 preset

Denne ukens mål og tanker:

◇ Fortsette å fokusere på å få nok og riktig hvile  

◇ Kjøpe meg en ny notatbok - nå har jeg vært lenge nok uten en notatbok som er med meg overalt

◇ Sette opp en ny bloggplan 

◇ Skrive ned en liste over ting jeg har lyst til å kjøpe, for å se hva som er viktigst og hva jeg burde droppe 

◇ Begynne å vlogge masse (når kameraet funker igjen, hehe)

Processed with VSCO with p5 preset
 

Mål for den nye måneden

  • Skrevet 31.01.2017 klokka 10:30
  • Kategori: Mål

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på vloggen og kalenderen! Jeg setter utrolig stor pris på det, og nå blir det bare enda gøyere neste gang.

Siden vi nærmer oss en ny måned, har jeg satt meg ned og skrevet noen mål eller ting jeg vil få til i februar. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det mål, det er vel mer en oversikt eller plan over noen ting jeg vet vil gjøre måneden bedre.

Lese ferdig boken 

Rett etter nyttår begynte jeg å lese en bok som heter Find your calling. Boken er ment til å være en guide for å oppdage hva du er ment til å gjøre. Den ligner litt en arbeidsbok der du leser et par sider hver dag og svarer på noen spørsmål og jobber med det du har lest etterpå. Man skal egentlig lese hver dag i 21 dager, men jeg begynte å slurve litt etterhvert.. Jeg er på dag 16, så burde egentlig bli ferdig i løpet av neste uke i hvert fall.Bedre kvalitet på bloggen

Jeg vet veldig ofte hvordan jeg vil ha ting og hva jeg ser for meg før jeg begynner på ting, men det er ikke alltid like lett å gjennomføre det. Jeg sliter veldig med at ikke alt blir perfekt eller slik jeg hadde tenkt med en gang, men sånn er det bare, og det prøver jeg å godta. Denne måneden vil jeg jobbe med å bli enda mer fornøyd med kvaliteten på selve bloggen og bildene, vloggene og alt annet jeg legger ut. Og selvfølgelig vil jo kvaliteten bli bedre etterhvert som jeg kommer inn i ting og lærer mer. 

Skaffe meg friske blomster

Jeg craver så sykt etter blomster nå, haha. Jeg har enormt mange grønne planter på rommet, men nå kjenner jeg at jeg trenger å få inn litt kontrast. Det er jo ikke veldig vanskelig eller dyrt å få inn litt blomster en gang i blant, derfor synes jeg faktisk det er på tide nå. 

Har du satt deg noen mål for uken eller måneden? Hva er din erfaring med å sette deg mål?

Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits