April-kalenderen

 • Skrevet 30.03.2017 klokka 15:15
 • Kategori: Inspirasjon

Her har dere april kalenderen! Nå kan dere laste den ned og starte planleggingen, hihi.👇🏼

Forresten: Mens jeg satt og holdt på med dette nå, fant jeg ut at jeg egentlig har lyst til å lage en nettside/blogg der jeg legger ut printables slik som dette. Med fokus på å lage praktiske, søte og inspirerende kalendere, planleggere og slikt. Ahh, jeg er skikkelig gira. Føler at jeg endelig er kommet enda et steg nærmere alle drømmene mine nå. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes og om dette er noe du hadde hatt lyst til å følge med på. 

Ferdig snakka, håper dere alle får en nydelig april. ♡PS: Last ned kalenderen her

Vårsol + ukeplan til dere

 • Skrevet 26.03.2017 klokka 16:30
 • Kategori: Inspirasjon

God søndag! Åh, i dag nyter jeg virkelig sola. Det gir meg så masse energi og glede at vi bare har lysere dager i vente. Hurra for årstider, sier jeg bare. Jeg elsker å glede meg til de nye årstidene, og er veldig glad for at det ikke er sommer hele året. 

Men. Siden det er søndag sitter jeg og planlegger uka litt. Og til det bruker jeg en liten ukeplan som jeg har laget selv. Jeg synes den er utrolig grei og passe størrelse til å ta med seg overalt, pluss at den er veldig søt da. 

Som vanlig vil jeg dele ukeplanen med dere også, slik at dere kan printe den ut og bruke den. Jeg legger den ut i facebookgruppen som du er hjertelig velkommen til å bli med i her.Håper dere får en fin uke!

Oppskrift på bananpannekaker

 • Skrevet 22.03.2017 klokka 19:30
 • Kategori: Mat

Jeg har fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg lager bananpannekaker, så derfor ville jeg vise dere det i dag. Jeg elsker bananpannekaker og synes det er et helt supert alternativ til vanlige pannekaker. Jeg liker det faktisk mye bedre også..

Dette regner jeg som én porsjon. Det blir omtrent 3-4 pannekaker avhengig av hvor store du streker dem. Du kan doble ingrediensene hvis du ønsker mer eller skal servere til flere. Jeg steker ofte litt mer enn det jeg har lyst på, slikt jeg kan ha dem i kjøleskapet til dessert senere på dagen eller frokost dagen etter. 

INGREDIENSER

1 moden banan
1 egg

1 dl mel 
1 ts bakepulver
1/2 dl melk 
1 ts vaniljesukker
Kardemomme og/eller kanel etter eget ønske

Dette regner jeg som én porsjon. Det blir omtrent 3-4 pannekaker, det kommer an på hvor store du vil ha dem. Du kan enkelt doble ingrediensene hvis du ønsker mer eller skal servere til flere. Jeg steker ofte litt mer enn det jeg har lyst på, slik at jeg kan ha dem i kjøleskapet til dessert senere på dagen eller frokost dagen etter. Nam!Start med å mose bananen med en gaffel. Du kan også bruke stavmikser, men etter å ha prøvd begge deler synes jeg det funker like greit med gaffel. Visp bananmosen sammen med egget. Bland deretter inn resten av ingrediensene. La røren svelle i et par minutter.

Du kan blande havregryn og mel hvis du vil ha sunnere og mer mettende pannekaker. Vaniljesukkere er heller ikke nødvendig på grunn av sukkeret i bananen, men jeg elsker vaniljesukker og bruker det i omtrent alt jeg baker. I tillegg elsker jeg kanel og kardemomme. Pluss at det er sunt! Prøv deg frem og lag din egen variant. 

Stek pannekakene på middels varme. Jeg bruker smør i pannen og smører på nytt for omtrent annenhver pannekake. Snu pannekakene når de begynner å boble og du enkelt kan få stekespaden under. De trenger ikke strekes like mye på den andre siden - saftigheten forsvinner hvis de blir stekt for lenge. 

Spis som de er eller med det du liker best. Alt av bær og frukt, kesam og rømme passer perfekt. Enjoy!

Dette regner jeg som én porsjon. Det blir omtrent 3-4 pannekaker avhengig av hvor store du streker dem. Du kan doble ingrediensene hvis du ønsker mer eller skal servere til flere. Jeg steker ofte litt mer enn det jeg har lyst på, slikt jeg kan ha dem i kjøleskapet til dessert senere på dagen eller frokost dagen etter. 

Ha en fin dag videre! 

Rosa notatbok

 • Skrevet 20.03.2017 klokka 21:30
 • Kategori: Inspirasjon

Jeg tror jeg er tidenes største fan av notatbøker fra Søstrene grene. Jeg kjøper nye nesten hver gang de har en ny kolleksjon, haha. Jeg elsker dem, og de passer perfekt til mitt bruk (og lommebok). Jeg har hatt skikkelig dilla på rosa i mange år, men den siste tiden har jeg vært veldig beskjeden på fargefronten. Derfor var det sykt deilig å skaffe seg rosa notatbok denne gangen! Åh, jeg hadde helt glemt hvor lykkelig den fargen gjør meg.I tillegg fant jeg disse supersøte og enkle vasene for en billig penge på H&M home. Gleder meg til vår og blomster!

Håper dere får en fin uke. ♡

LagreLagre

Morning moodboad

 • Skrevet 18.03.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Inspirasjon

Morning moodboard

Du kan finne alle bildene her

Tid for tomatplanting

 • Skrevet 14.03.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Tips

I helga fikk jeg endelig plantet litt tomater. Jeg gjorde dette i fjor også, og vi fikk masse tomater på sensommeren. Gleder meg til nye spirer i vinduskarmen! 

Alt du trenger for å plante dine egne tomater er rett og slett tomater, jord og noe å plante i. Jeg bruker helt vanlige tomater fra butikken og fant frem noen søte potter og fat. 

Begynn med å legge litt jord i bunnen av potten din. Kutt opp tomat i små skriver og legg dem oppå jorden. Det kan bli masse spirer av én liten tomater, så pass på at du har litt plass. 

Legg deretter jord oppå tomatene igjen og plasser pottene varmt og gjerne mørkt før frøene spirer. Plasser pottene lyst når frøene spirer, men ikke i full sol, da kan spirene bli brent. Prøv deg frem og finn dine egne måter. På denne bloggen kan du lese mer om tomatplanting.

Jeg oppdaterer dere selvfølgelig når frøene begynner å spire! 

Har du plantet tomater eller andre grønnsaker før? Hva er din erfaring med det?

VLOG: blåbærgrøt, kontoret og ødelagt kamera

 • Skrevet 13.03.2017 klokka 19:00
 • Kategori: Vlog


 

Ukens mål og tanker

 • Skrevet 13.03.2017 klokka 10:30
 • Kategori: Mål

God mandag fine dere! Jeg håper dere får en fin start på uken. Selv elsker jeg dette med ny uke og nye begynnelser, som jeg har skrevet om får. Det er en lettelse å kjenne på en ny start hver eneste uke. Det hadde virkelig blitt kaos i min verden uten disse nye ukene. 

Processed with VSCO with p5 preset

Denne ukens mål og tanker:

◇ Fortsette å fokusere på å få nok og riktig hvile  

◇ Kjøpe meg en ny notatbok - nå har jeg vært lenge nok uten en notatbok som er med meg overalt

◇ Sette opp en ny bloggplan 

◇ Skrive ned en liste over ting jeg har lyst til å kjøpe, for å se hva som er viktigst og hva jeg burde droppe 

◇ Begynne å vlogge masse (når kameraet funker igjen, hehe)

Processed with VSCO with p5 preset
 

Video: Hyttetur på fjellet

 • Skrevet 12.03.2017 klokka 17:15
 • Kategori: Vlog

Hei dere!

Jeg hadde med kameraet på hytta i vinterferien og filmet litt inni mellom. Mest for min egen del og fordi det inspirerer meg, men jeg vil jo selvfølgelig dele det med dere også. 


 

Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits