Mål for den nye måneden

 • Skrevet 31.01.2017 klokka 10:30
 • Kategori: Mål

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på vloggen og kalenderen! Jeg setter utrolig stor pris på det, og nå blir det bare enda gøyere neste gang.

Siden vi nærmer oss en ny måned, har jeg satt meg ned og skrevet noen mål eller ting jeg vil få til i februar. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det mål, det er vel mer en oversikt eller plan over noen ting jeg vet vil gjøre måneden bedre.

Lese ferdig boken 

Rett etter nyttår begynte jeg å lese en bok som heter Find your calling. Boken er ment til å være en guide for å oppdage hva du er ment til å gjøre. Den ligner litt en arbeidsbok der du leser et par sider hver dag og svarer på noen spørsmål og jobber med det du har lest etterpå. Man skal egentlig lese hver dag i 21 dager, men jeg begynte å slurve litt etterhvert.. Jeg er på dag 16, så burde egentlig bli ferdig i løpet av neste uke i hvert fall.Bedre kvalitet på bloggen

Jeg vet veldig ofte hvordan jeg vil ha ting og hva jeg ser for meg før jeg begynner på ting, men det er ikke alltid like lett å gjennomføre det. Jeg sliter veldig med at ikke alt blir perfekt eller slik jeg hadde tenkt med en gang, men sånn er det bare, og det prøver jeg å godta. Denne måneden vil jeg jobbe med å bli enda mer fornøyd med kvaliteten på selve bloggen og bildene, vloggene og alt annet jeg legger ut. Og selvfølgelig vil jo kvaliteten bli bedre etterhvert som jeg kommer inn i ting og lærer mer. 

Skaffe meg friske blomster

Jeg craver så sykt etter blomster nå, haha. Jeg har enormt mange grønne planter på rommet, men nå kjenner jeg at jeg trenger å få inn litt kontrast. Det er jo ikke veldig vanskelig eller dyrt å få inn litt blomster en gang i blant, derfor synes jeg faktisk det er på tide nå. 

Har du satt deg noen mål for uken eller måneden? Hva er din erfaring med å sette deg mål?

Den første vloggen

 • Skrevet 30.01.2017 klokka 13:01
 • Kategori: Vlog
Dere! Det utrolig gøye jeg ville dele med dere er at jeg har kjøpt nytt kamera, wææ. Og det betyr youtube og vlog! Det er så utrolig motiverende med nytt kamera, jeg går rundt med det hele tiden, haha. Jeg gleder meg så mye til å komme ordentlig igang og lære meg å bruke kameraet bedre. Men jeg har filmet i helga, så her har dere den aller første vloggen.
 
Jeg håper dere liker at jeg skal begynne å vlogge og har lyst til å følge med. Gjerne gi med tilbakemelding på hva du synes om den, hva du likte og ikke likte. Det setter jeg veldig stor pris på. ♡
 

 

Vil du følge med på vloggene? Hva synes du om den første vloggen?

Februar og blanke ark

 • Skrevet 30.01.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Inspirasjon

To dager igjen til februar. Hurra, jeg elsker nye måneder, spesielt når vi nærer oss våren. Det er så deilig med en ny start og blanke ark, bokstavelig talt.

Jeg printer alltid ut en ny kalender for hver måned. Personlig synes jeg det er mye greiere (og finere) med et nytt ark for hver måned, enn slike vanlige kalendere der du bytter side. Før brukte jeg å finne noe fint på Pinterest, men i det siste har jeg laget mine egne. Da får jeg den akkurat slik som jeg vil ha den. I tillegg er de fleste fine kalenderne som ligger ute på nett amerikanske, og de starter uken på søndag, noe som blir litt unaturlig for meg. 

Det er utrolig deilig å ha oversikt over datoer og planer med en ordentlig kalender. Jeg har min på korktavlen over pulten slik at jeg lett kan se den og skrive på nye planer. Anbefaler dette veldig for deg som ønsker å ha litt mer kontroll over hverdagen. 

Hvis du vil laste ned februar-kalenderen min kommer jeg som vanlig til å legge den ut i Facebookgruppen. Et tips er å printe den ut med tegneark, eller litt stivere ark, da blir resultatet mye finere og enklere å jobbe med. 

Februar kalender printableFebruar kalender printable

Hva synes du om kalenderen? Hva bruker du for å planlegge og holde styr på dagene? 

Bloggmøte

 • Skrevet 29.01.2017 klokka 10:19
 • Kategori: Blogg

Denne uka møtte jeg superfine Lotte på kafé. Vi har så utrolig mange like tanker og ideer, så det er alltid veldig interessant og inspirerende å snakke med henne. Vi hadde et lite bloggmøte, der vi snakket om hva vi tenker om bloggen og hva vi ønsker å gjøre osv. Håper vi kan ses igjen om ikke så alt for lenge. Lotte har en utrolig fin blogg som du kan komme til herJeg har forresten noe sykt gøy å dele med dere i morgen, så stay tuned. ♡

Lørdag

 • Skrevet 28.01.2017 klokka 11:00
 • Kategori: Blogg

Jeg er så forelsket i We Heart It. Det gir meg alltid ny inspirasjon og nye ideer. En veldig deilig måte å starte lørdagen på, spør du meg. Her er noen av mine siste skatter, gjerne ta en titt om du vil. 

Håper dere alle har en fin lørdag. ♡

Inspirer deg selv med ny bakgrunn

 • Skrevet 27.01.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Inspirasjon

Denne uken har jeg prøvd meg på å lage noen enkle iPhone-bakgrunner. Det var faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd å få dem fine, men jeg er sånn passe fornøyd med resultatet til at det er første gang. Jeg har som oftest bare funnet en fin bakgrunn på nett, men jeg hadde lyst til å prøve å lage noe selv slik at jeg kan få dem akkurat som jeg vil.

Jeg er veldig glad i å ha noe oppmuntrende og personlig til meg selv som bakgrunn, slik at jeg blir minnet på det hele tiden. Ellers finner jeg noe som passer til årstiden, og da blir jeg alltid inspirert til å gripe de mulighetene årstidene gir meg. Et lite tips er å bytte bakgrunn oftere. Når du har hatt en bakgrunn lenge så blir man så vant til den at man ikke legger merke til det som står der eller det som inspirerte deg i begynnelsen. 

Det var de små tipsene jeg hadde lyst til å dele med dere i dag. Hvis du vil ha en av disse bakgrunnene kan du melde deg inn i Facebookgruppen vår. Der kommer jeg til å legge ut alle bildene, og helt sikker flere i fremtiden. Om du ønsker annen tekst eller noe annet, kan jeg helt sikkert prøve å lage det til deg også.

Klikk på bildet under for å komme til siden.  

Hvilken bakgrunn likte du best? Hva har du som bakgrunn?

Svart og grått

affliatelinkerLignende ullgenser her eller her // Lignende kåpe her eller  her // Verdens beste bukse her

Bli med du også

 • Skrevet 25.01.2017 klokka 11:00
 • Kategori: Blogg

Jeg nevnte for dere i et annet innlegg at jeg har lyst til å bli kjent med dere. Og at jeg håper vi kan skape et felleskap sammen. Derfor vil jeg at vi skal ha en koselig challenge i Facebookgruppen.

Challengen starter 1. februar og går over 17 dager. Det vil si at jeg poster et bilde med en utfordring (eksempel under) og så svarer man eller gjør utfordringen i kommentarfeltet. Jeg tror det kan bli en morsom og koselig måte å bli bedre kjent med hverandre på, og kanskje tenke over noen spørsmål når det gjelder seg selv også. 

Jeg har utrolig lyst til å ha deg med. Du kan bli med i gruppen ved å trykke på bildene under. 

Jeg gleder meg!

 

Hva jeg jobber med denne uken

 • Skrevet 24.01.2017 klokka 09:13
 • Kategori: Blogg

Hei dere! 

Jeg har lyst til å fortelle dere litt om hva jeg jobber med denne uken. Det er mye av dette dere kommer til å se senere, derfor tenkte å dele litt hva jeg tenker om de forskjellige tingene.

Bloggen

Det er ingen hemmelighet at jeg den siste tiden har jobbet med å starte denne bloggen. Jeg har lyst til å bruke mye tid på dette fremover, og få det til som jeg har lyst. Blogging er ganske nytt og uvant for meg, så jeg må godta at alt ikke blir perfekt med en gang, men at ting tar tid og at jeg trenger å lære. 

Jeg tenker ikke at jeg skal få så mange lesere som mulig, men jeg ønsker at dere som faktisk leser blir inspirert, oppmuntret, utfordret, eller sitter igjen med noe positivt etter å ha vært her. Jeg håper vi blir en fin gjeng.

Youtube

Jeg har tenkt å starte Youtube-kanal ganske lenge nå. Jeg la ut noen videoer for et år siden, men så sluttet jeg igjen. I høst hadde jeg en kanal der bare lagde Sims-videoer, men jeg ga opp da også. 

Men nå, dere. Nå vil jeg begynne på nytt med en vanlig kanal igjen, og jeg håper at jeg kan holde det gående denne gangen. Jeg klarer fortsatt ikke bli helt enig med meg selv om hvilket innhold jeg skal legge ut, men tanken er at dere skal kunne følge bloggen og at det kommer videoer i tillegg i blant. Jeg har veldig lyst til å begynne med vlogger igjen, så er ganske sikker på at dere får se noe til det. Jeg filmet faktisk hele forrige uke, men tror ikke det blir noe film ut av det siden jeg ikke hadde kommet helt inn i det enda.

Men det er stor mulighet for at det kommer en vlog denne eller neste uke.

Innhold og fokus

Dette går på mye av det samme som jeg skrev over, men denne uka jobber jeg mye med å finne ut hvilke type innhold jeg vil ha på for eksempel bloggen, youtube osv. Her har jeg jo selvfølgelig mange tanker, men jeg trenger likevel å tegne meg et tydeligere bilde av hvordan jeg vil at ting skal se ut. Åh, jeg gleder meg til å lage mer innhold til dere! 

Jeg setter veldig stor pris på deres tanker og forslag, så veldig gjerne skriv til meg eller legg igjen en kommentar under. 

Vil du følge med på vlogger? Hva ønsker du å se mer av her inne?

Dette er mitt ønske

 • Skrevet 23.01.2017 klokka 16:00
 • Kategori: Om meg

Hei du.♡

Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig opptatt av å skape noe, vise frem, dele, lede, arrangere og lære bort. I perioder kunne det kjennes ut som at dette var ting jeg trengte å trykke ned fordi jeg bare var sjefete, høy på meg selv og egoistisk. I fjor høst ble synet mitt på meg selv og hvem jeg er snudd på hodet da jeg gikk på DTS (bibelskole). Jeg har alltid vært kristen og visst at jeg er skapt av Gud, men ikke på den måten.

Jeg er designet av den perfekte designer. Designet akkurat slik som jeg skulle være. Jeg er ikke tilfeldig. Jeg er ikke egoistisk selvom jeg helst vil ha lederstillingen. Jeg er ikke dum fordi jeg ikke satser på en alminnelig jobb. Jeg er skapt akkurat slik som jeg er ment til å være. Mine kvaliteter er skreddersydd til å passe hensikten med mitt liv. Vi er alle skapt med en hensikt. Og vi er designet for å leve ut denne hensikten. 

Jeg vet ikke om du tror på Gud eller ikke. Det er helt greit hvis ikke du gjør det. Du trenger ikke være kristen for å være her, jeg vil veldig gjerne ha deg her uansett. Men uansett om du tror på Gud eller ikke, så tror jeg at du er skapt til en hensikt. Du er viktig. Du er perfekt. Du er du. Og det er meningen. 

Jeg blogger fordi jeg ønsker å skape et lys i en kaotisk hverdag med meninger og synspunkt fra alle retninger. Mitt ønske er å hjelpe deg til å se at akkurat du er viktig og verdifull. Og sammen håper jeg at vi skal se mer av hvem du og jeg er skapt til å være. 

Til slutt vil jeg også invitere deg til å bli med i Facebookgruppen min. Der håper jeg å skape et oppmuntrende og åpent fellesskap for deg som føler at du og dine kvaliteter og din personlighet er tilfeldig. 

Trykk på bildet for å komme til gruppen. ♡ ♡ ♡ 

I dag skal jeg gjøre ingenting

 • Skrevet 22.01.2017 klokka 13:18
 • Kategori: Blogg

I dag skal jeg gjøre ingenting. Jeg skal ikke tenke på i morgen, på det jeg skal gjøre neste uke, på alt jeg burde ha gjort i går. Jeg skal ikke gjøre noe på grunn av noe. Jeg skal bare gjøre noe fordi jeg har lyst. Og når jeg gjør det jeg har lyst til å gjøre, så skal gjøre det uten å tenke på alt jeg kunne ha gjort. 

Dette vil jeg gjøre så godt jeg kan hver søndag fremover. Ikke fordi jeg er lat eller ikke jobber hardt nok. Men fordi jeg vet at jeg fungerer slik at jeg trenger en pause. Jeg trenger å lade, få ny energi, hvile. Ikke nødvendigvis fordi jeg kjenner at jeg slappe av akkurat i dag, men fordi jeg vet at det er lettere å velge det nå enn å gå på en smell litt senere. 

Det er ikke ofte vi tenker over det, men hver eneste uke har landet vårt satt av en hel dag som rød dag. Hviledag. Holder vi på med dette for gøy? Har vi helligdag fordi vi ikke gidder å jobbe? Eller er det fordi vi skal gå i kirka? Jeg tror i hvert fall det handler om større og viktigere ting enn det, når et helt land går sammen om å ta en pause. 

Dessverre tror jeg at de fleste av oss for lenge siden har glemt hvorfor butikkene er stengt på søndag. Og dessverre tror jeg det er alt for lite informasjon og opplysning om akkurat dette tema også. For er det egentlig rart at denne generasjonen drukner i psykiske lidelser når vi aldri tar oss tid til å puste? Hvis du tenker, tror og føler at du må bruke søndagen din, hviledagen, på å jobbe med skole - da er det ikke rart at det er vanskelig å forstå at man er god nok. Og jeg vil gjerne fortelle deg at du er sinnsykt bra. Du er mer enn god nok. Og du må aldri, aldri tro at det er feil å bruke tid på å gjøre det du har lyst til.

I dag skal jeg gjøre det jeg har lyst til. Jeg skal skrive sannheter om meg selv og øve meg på egen håndskrift. Jeg skal høre på lydbok. Jeg skal spille sims. Drikke te. Dusje lenge. Ta ansiktsmaske. Spise frukt.

Gi deg selv tid til å gjøre det du har lyst til. Tid til å gjøre ingenting. Gjør det med god samvittighet. 

Jeg heier på deg. ♡


 

Hei, mitt navn er Vilde

 • Skrevet 20.01.2017 klokka 10:42
 • Kategori: Om meg

Hei dere!

I forrige innlegg skrev jeg at jeg vil bli kjent med dere, og derfor har laget en Facebook-gruppe. Du kan komme til gruppen hvis du trykker på Facebook-ikonet til høyre. Men jeg har veldig lyst til å presentere meg selv også. ☺︎

Jeg heter Vilde Christiansen og ble født her i Kristiansand for litt over 19 år siden. Jeg har bodd her jeg bor nå så lenge jeg kan huske, og har mange venner som har fulgt meg helt siden barnehagen og barneskolen. Jeg var (er) et lykkelig, sjefete og oppfinnsomst barn. 

I fjor juni ble jeg ferdig på videregående. Det er egentlig ikke så mye interessant å si om det, men om dere lurer på noe er det bare å spørre. Jeg gikk medier og kommunikasjon. 

For to år siden ble jeg sammen med Kristian. Han betyr veldig mye for meg, og vi er like mye bestevenner som kjærester. Det triste er at Ronja liker han bedre enn meg...

I september begynte jeg på disippltreningsskole (DTS) på Flekkerøya i Kristiansand. Det ser jeg på som den viktigste investeringen jeg har gjort. Det har forandret synet mitt på meg selv og andre, fordi vi er alle skapt med en hensikt. Designet av den perfekte designer. Endelig var ikke hvem jeg er og de egenskapene jeg har en tilfeldighet lenger. Dette kommer jeg helt sikkert til å skrive mer om senere for det er virkelig noe som ligger på hjertet mitt. Skolen var forresten ferdig i desember. 

Ellers har jeg alltid vært veldig glad i dyr. I fjor måtte vi avlive pus, 14 år gammel. Nusse har vært og vil alltid være en utrolig stor del av meg og spesielt barndommen. Det er veldig spesielt å ikke ha henne her lenger. For over fire år siden fikk vi hunden vår Ronja. Du får helt sikkert sett mer av henne også fremover, i hvert fall hvis du følger meg på Instagram. 

Jeg er også over gjennomsnittet glad i lys. Jeg velger alltid kafeene med naturlig lys og store vinduer, og liker veldig dårlig når folk demper belysningen fordi det er koselig

Jeg er veldig glad i kaffe og te, og fine ting som kopper og notatbøker. Jeg elsker å skrive lister, spesielt med fineliner. Jeg kler meg for det meste i svart eller grått, og har endelig godtatt at farger ikke er helt min greie når det gjelder klær. 

I år er jeg veldig opptatt av å gjøre de tingene jeg har lyst til selv, og å faktisk gå etter drømmene mine. Derfor holder jeg på med mange ting nå som jeg synes er veldig spennende og gøy. Bloggen og youtube er en del av de tingene jeg ønsker å gjøre fremover, og jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig igang. 

Hvis du lurer på noe mer som jeg ikke har sagt så er det bare å legge igjen en kommentar. Du kan også kontakte meg på privat melding på Instagram, om du har lyst. 

Håper forresten også dere har meldt dere inn i gruppa på Facebook. Jeg gleder meg masse!

Snakkes snart. ❀

Jeg vil bli kjent med deg

 • Skrevet 19.01.2017 klokka 13:43
 • Kategori: Blogg

Hei igjen! 

Håper du har hatt en fin dag frem til nå. Jeg ville bare si at jeg ønsker at denne bloggen skal være toveiskommunikasjon. Derfor skriver jeg blogg og ikke dagbok, fordi jeg ønsker å dele med andre. Til høyre kan du klikke deg inn på de forskjellige sosiale mediene jeg er på, jeg blir kjempeglad hvis du vil følge med der også. Du kan også veldig gjerne sende en melding eller legge igjen en kommentar om du har lyst. 

Jeg har lyst til å starte denne bloggen med å ganske tidlig invitere deg til å bli med i en gruppe jeg har laget på Facebook. Der kan jeg enkelt ha kontakt med dere som eventuelt ønsker å følge meg og bloggen videre. Jeg har kalt den nesten på kafé.

Om en uke eller to kommer jeg til å ha en utfordring i gruppa. Jeg kommer til å skrive mer om dette senere, men jeg tror det blir veldig bra. Håper du vil melde deg inn i gruppa allerede nå. 

Gleder meg til å bli bedre kjent med deg. 

Klikk på bildet for å komme til gruppa.

 

 

 

Hei du!

 • Skrevet 19.01.2017 klokka 12:28
 • Kategori: Blogg

Hei du! Velkommen til bloggen min. Dette har jeg gledet meg veldig lenge til. Det er mange ting som gjør at jeg vil begynne å blogge akkurat nå, blant annet at jeg har friår og mye tid, men mest av alt har jeg egentlig alltid hatt en liten plan inni meg om at jeg en gang skulle blogge. 

Jeg synes dette med disse første innleggene og slikt er litt spesielt, så jeg gleder meg mest til å komme igang med alt jeg egentlig ønsker å skrive og blogge om. Derfor håper jeg at du har lyst til å følge med videre. 

Vi snakkes veldig snart. ♡


 

-

 • Skrevet 17.01.2017 klokka 13:57
 • Kategori: Blogg

Om meg

 • Skrevet 17.01.2017 klokka 13:30
 • Kategori: Blogg

Hei du.♡

Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig opptatt av å skape noe, vise frem, dele, lede, arrangere og lære bort. I perioder kunne det kjennes ut som at dette var ting jeg trengte å trykke ned fordi jeg bare var sjefete, høy på meg selv og egoistisk. Høsten 2016 ble synet mitt på meg selv og hvem jeg er snudd på hodet da jeg gikk på DTS (bibelskole). Jeg har alltid vært kristen og visst at jeg er skapt av Gud, men ikke på den måten.

Jeg er designet av den perfekte designer. Designet akkurat slik som jeg skulle være. Jeg er ikke tilfeldig. Jeg er ikke egoistisk selvom jeg helst vil ha lederstillingen. Jeg er ikke dum fordi jeg ikke velger meg en alminnelig jobb. Jeg er skapt akkurat slik som jeg er ment til å være. Mine kvaliteter er skreddersydd til å passe hensikten med mitt liv. Vi er alle skapt med en hensikt. Og vi er designet for å leve ut denne hensikten. 

Jeg vet ikke om du tror på Gud eller ikke. Det er helt greit hvis ikke du gjør det. Du trenger ikke være kristen for å være her, jeg vil veldig gjerne ha deg her uansett. Men uansett om du tror på Gud eller ikke, så tror jeg at du er skapt til en hensikt. Du er viktig. Du er perfekt. Du er du. Og det er meningen. 

Jeg blogger fordi jeg ønsker å være et lys i en kaotisk hverdag med meninger og synspunkt fra alle retninger. Mitt ønske er å hjelpe deg til å se at akkurat du er viktig og verdifull. Og sammen håper jeg at vi skal se mer av hvem du og jeg er skapt til å være. 

Til slutt vil jeg også invitere deg til å bli med i Facebookgruppen min. Der håper jeg å skape et oppmuntrende og åpent fellesskap for deg som føler at du og dine kvaliteter, og din personlighet er tilfeldig. 

Trykk på bildet for å komme til gruppen. ♡ ♡ ♡ 

Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits