April-kalenderen

 • Skrevet 30.03.2017 klokka 15:15
 • Kategori: Inspirasjon

Her har dere april kalenderen! Nå kan dere laste den ned og starte planleggingen, hihi.👇🏼

Forresten: Mens jeg satt og holdt på med dette nå, fant jeg ut at jeg egentlig har lyst til å lage en nettside/blogg der jeg legger ut printables slik som dette. Med fokus på å lage praktiske, søte og inspirerende kalendere, planleggere og slikt. Ahh, jeg er skikkelig gira. Føler at jeg endelig er kommet enda et steg nærmere alle drømmene mine nå. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes og om dette er noe du hadde hatt lyst til å følge med på. 

Ferdig snakka, håper dere alle får en nydelig april. ♡PS: Last ned kalenderen her

Vårsol + ukeplan til dere

 • Skrevet 26.03.2017 klokka 16:30
 • Kategori: Inspirasjon

God søndag! Åh, i dag nyter jeg virkelig sola. Det gir meg så masse energi og glede at vi bare har lysere dager i vente. Hurra for årstider, sier jeg bare. Jeg elsker å glede meg til de nye årstidene, og er veldig glad for at det ikke er sommer hele året. 

Men. Siden det er søndag sitter jeg og planlegger uka litt. Og til det bruker jeg en liten ukeplan som jeg har laget selv. Jeg synes den er utrolig grei og passe størrelse til å ta med seg overalt, pluss at den er veldig søt da. 

Som vanlig vil jeg dele ukeplanen med dere også, slik at dere kan printe den ut og bruke den. Jeg legger den ut i facebookgruppen som du er hjertelig velkommen til å bli med i her.Håper dere får en fin uke!

Rosa notatbok

 • Skrevet 20.03.2017 klokka 21:30
 • Kategori: Inspirasjon

Jeg tror jeg er tidenes største fan av notatbøker fra Søstrene grene. Jeg kjøper nye nesten hver gang de har en ny kolleksjon, haha. Jeg elsker dem, og de passer perfekt til mitt bruk (og lommebok). Jeg har hatt skikkelig dilla på rosa i mange år, men den siste tiden har jeg vært veldig beskjeden på fargefronten. Derfor var det sykt deilig å skaffe seg rosa notatbok denne gangen! Åh, jeg hadde helt glemt hvor lykkelig den fargen gjør meg.I tillegg fant jeg disse supersøte og enkle vasene for en billig penge på H&M home. Gleder meg til vår og blomster!

Håper dere får en fin uke. ♡

LagreLagre

Morning moodboad

 • Skrevet 18.03.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Inspirasjon

Morning moodboard

Du kan finne alle bildene her

Monday moodboard

 • Skrevet 20.02.2017 klokka 12:00
 • Kategori: Inspirasjon


 

◇ Du kan finne bildene på min weheartit.

Lately on Instagram

 • Skrevet 10.02.2017 klokka 19:00
 • Kategori: Inspirasjon

Følg meg gjerne her. Hva heter du på Instagram? 

7 ting som gjør meg glad i dag

 • Skrevet 10.02.2017 klokka 11:30
 • Kategori: Inspirasjon

♡ Det er endelig hvit vinter, og det er så lyst og fint!

♡ Jeg får en pakke i posten til uka med noe jeg har ønsket meg lenge.

♡ Mummikoppene mine.

♡ To av mine beste venninner som går på bibelskole i Stavanger er hjemme denne fredagen også.

♡ Jeg har fått en veldig spennende mail.

♡ Jeg skal ha hjemmespa senere i dag.

♡ De fine menneskene som svarer i gruppen på Facebook, de skriver så mye fint og inspirerende.


Hva gjør deg glad i dag? 

LagreLagre

LagreLagre

Thursday moodboard

 • Skrevet 02.02.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Inspirasjon

Moodboard interior home

 

Februar og blanke ark

 • Skrevet 30.01.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Inspirasjon

To dager igjen til februar. Hurra, jeg elsker nye måneder, spesielt når vi nærer oss våren. Det er så deilig med en ny start og blanke ark, bokstavelig talt.

Jeg printer alltid ut en ny kalender for hver måned. Personlig synes jeg det er mye greiere (og finere) med et nytt ark for hver måned, enn slike vanlige kalendere der du bytter side. Før brukte jeg å finne noe fint på Pinterest, men i det siste har jeg laget mine egne. Da får jeg den akkurat slik som jeg vil ha den. I tillegg er de fleste fine kalenderne som ligger ute på nett amerikanske, og de starter uken på søndag, noe som blir litt unaturlig for meg. 

Det er utrolig deilig å ha oversikt over datoer og planer med en ordentlig kalender. Jeg har min på korktavlen over pulten slik at jeg lett kan se den og skrive på nye planer. Anbefaler dette veldig for deg som ønsker å ha litt mer kontroll over hverdagen. 

Hvis du vil laste ned februar-kalenderen min kommer jeg som vanlig til å legge den ut i Facebookgruppen. Et tips er å printe den ut med tegneark, eller litt stivere ark, da blir resultatet mye finere og enklere å jobbe med. 

Februar kalender printableFebruar kalender printable

Hva synes du om kalenderen? Hva bruker du for å planlegge og holde styr på dagene? 

Inspirer deg selv med ny bakgrunn

 • Skrevet 27.01.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Inspirasjon

Denne uken har jeg prøvd meg på å lage noen enkle iPhone-bakgrunner. Det var faktisk vanskeligere enn jeg hadde trodd å få dem fine, men jeg er sånn passe fornøyd med resultatet til at det er første gang. Jeg har som oftest bare funnet en fin bakgrunn på nett, men jeg hadde lyst til å prøve å lage noe selv slik at jeg kan få dem akkurat som jeg vil.

Jeg er veldig glad i å ha noe oppmuntrende og personlig til meg selv som bakgrunn, slik at jeg blir minnet på det hele tiden. Ellers finner jeg noe som passer til årstiden, og da blir jeg alltid inspirert til å gripe de mulighetene årstidene gir meg. Et lite tips er å bytte bakgrunn oftere. Når du har hatt en bakgrunn lenge så blir man så vant til den at man ikke legger merke til det som står der eller det som inspirerte deg i begynnelsen. 

Det var de små tipsene jeg hadde lyst til å dele med dere i dag. Hvis du vil ha en av disse bakgrunnene kan du melde deg inn i Facebookgruppen vår. Der kommer jeg til å legge ut alle bildene, og helt sikker flere i fremtiden. Om du ønsker annen tekst eller noe annet, kan jeg helt sikkert prøve å lage det til deg også.

Klikk på bildet under for å komme til siden.  

Hvilken bakgrunn likte du best? Hva har du som bakgrunn?

Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits