Derfor var jeg borte fra bloggen

 • Skrevet 09.02.2017 klokka 09:40
 • Kategori: Blogg

Hei dere!

Det er kanskje ikke så mange som har tenkt over det, men jeg har ikke lagt ut noe på bloggen her siden søndag. Det er jo egentlig ikke så veldig lenge og heller ikke verdens undergang, men jeg synes det er veldig kjipt når jeg har en plan om å poste seks ganger i uken.

Jeg skal ikke skrive noe langt innlegg om dette, nå gleder jeg meg bare til å få orden på alt igjen. Men grunnen til at jeg ikke har fått postet noe er rett og slett at det ikke har funka. Jeg har fått opp feilmelding i flere dager nå. Jeg sendte mail til blogg.no på mandag for å få hjelp, men har ikke fått noe særlig svar fra dem. Men siden det funker nå så kan det jo være at de har gjort noe, hvem vet. 

Så i dag når jeg bare skulle prøve å poste noe, så funka det! Åh, endelig. Det er helt kluss i planen min nå, men jeg skal nok fort få orden på det igjen. Det er så deilig når ting fungerer. Senere i dag kommer det "En dag i mitt liv" her på bloggen, så stay tuned. 

Processed with VSCO with p5 preset

I dag er jeg så happy som på dette bildet. Har dere forresten fått sett ukesvloggen?

I dag starter vi

 • Skrevet 01.02.2017 klokka 09:00
 • Kategori: Blogg

I dag starter challengen vår i Facebookgruppa. Hurra! Jeg kommer til å legge ut bilde med utfordringen i gruppen hver dag klokken 10, så håper jeg alle som er med i gruppen vil være med og svare. 

Du kan fortsatt melde deg inn i gruppa når som helst. Håper du vil være med. ♡

Processed with VSCO with p5 preset

LagreLagre

Bloggmøte

 • Skrevet 29.01.2017 klokka 10:19
 • Kategori: Blogg

Denne uka møtte jeg superfine Lotte på kafé. Vi har så utrolig mange like tanker og ideer, så det er alltid veldig interessant og inspirerende å snakke med henne. Vi hadde et lite bloggmøte, der vi snakket om hva vi tenker om bloggen og hva vi ønsker å gjøre osv. Håper vi kan ses igjen om ikke så alt for lenge. Lotte har en utrolig fin blogg som du kan komme til herJeg har forresten noe sykt gøy å dele med dere i morgen, så stay tuned. ♡

Lørdag

 • Skrevet 28.01.2017 klokka 11:00
 • Kategori: Blogg

Jeg er så forelsket i We Heart It. Det gir meg alltid ny inspirasjon og nye ideer. En veldig deilig måte å starte lørdagen på, spør du meg. Her er noen av mine siste skatter, gjerne ta en titt om du vil. 

Håper dere alle har en fin lørdag. ♡

Bli med du også

 • Skrevet 25.01.2017 klokka 11:00
 • Kategori: Blogg

Jeg nevnte for dere i et annet innlegg at jeg har lyst til å bli kjent med dere. Og at jeg håper vi kan skape et felleskap sammen. Derfor vil jeg at vi skal ha en koselig challenge i Facebookgruppen.

Challengen starter 1. februar og går over 17 dager. Det vil si at jeg poster et bilde med en utfordring (eksempel under) og så svarer man eller gjør utfordringen i kommentarfeltet. Jeg tror det kan bli en morsom og koselig måte å bli bedre kjent med hverandre på, og kanskje tenke over noen spørsmål når det gjelder seg selv også. 

Jeg har utrolig lyst til å ha deg med. Du kan bli med i gruppen ved å trykke på bildene under. 

Jeg gleder meg!

 

Hva jeg jobber med denne uken

 • Skrevet 24.01.2017 klokka 09:13
 • Kategori: Blogg

Hei dere! 

Jeg har lyst til å fortelle dere litt om hva jeg jobber med denne uken. Det er mye av dette dere kommer til å se senere, derfor tenkte å dele litt hva jeg tenker om de forskjellige tingene.

Bloggen

Det er ingen hemmelighet at jeg den siste tiden har jobbet med å starte denne bloggen. Jeg har lyst til å bruke mye tid på dette fremover, og få det til som jeg har lyst. Blogging er ganske nytt og uvant for meg, så jeg må godta at alt ikke blir perfekt med en gang, men at ting tar tid og at jeg trenger å lære. 

Jeg tenker ikke at jeg skal få så mange lesere som mulig, men jeg ønsker at dere som faktisk leser blir inspirert, oppmuntret, utfordret, eller sitter igjen med noe positivt etter å ha vært her. Jeg håper vi blir en fin gjeng.

Youtube

Jeg har tenkt å starte Youtube-kanal ganske lenge nå. Jeg la ut noen videoer for et år siden, men så sluttet jeg igjen. I høst hadde jeg en kanal der bare lagde Sims-videoer, men jeg ga opp da også. 

Men nå, dere. Nå vil jeg begynne på nytt med en vanlig kanal igjen, og jeg håper at jeg kan holde det gående denne gangen. Jeg klarer fortsatt ikke bli helt enig med meg selv om hvilket innhold jeg skal legge ut, men tanken er at dere skal kunne følge bloggen og at det kommer videoer i tillegg i blant. Jeg har veldig lyst til å begynne med vlogger igjen, så er ganske sikker på at dere får se noe til det. Jeg filmet faktisk hele forrige uke, men tror ikke det blir noe film ut av det siden jeg ikke hadde kommet helt inn i det enda.

Men det er stor mulighet for at det kommer en vlog denne eller neste uke.

Innhold og fokus

Dette går på mye av det samme som jeg skrev over, men denne uka jobber jeg mye med å finne ut hvilke type innhold jeg vil ha på for eksempel bloggen, youtube osv. Her har jeg jo selvfølgelig mange tanker, men jeg trenger likevel å tegne meg et tydeligere bilde av hvordan jeg vil at ting skal se ut. Åh, jeg gleder meg til å lage mer innhold til dere! 

Jeg setter veldig stor pris på deres tanker og forslag, så veldig gjerne skriv til meg eller legg igjen en kommentar under. 

Vil du følge med på vlogger? Hva ønsker du å se mer av her inne?

I dag skal jeg gjøre ingenting

 • Skrevet 22.01.2017 klokka 13:18
 • Kategori: Blogg

I dag skal jeg gjøre ingenting. Jeg skal ikke tenke på i morgen, på det jeg skal gjøre neste uke, på alt jeg burde ha gjort i går. Jeg skal ikke gjøre noe på grunn av noe. Jeg skal bare gjøre noe fordi jeg har lyst. Og når jeg gjør det jeg har lyst til å gjøre, så skal gjøre det uten å tenke på alt jeg kunne ha gjort. 

Dette vil jeg gjøre så godt jeg kan hver søndag fremover. Ikke fordi jeg er lat eller ikke jobber hardt nok. Men fordi jeg vet at jeg fungerer slik at jeg trenger en pause. Jeg trenger å lade, få ny energi, hvile. Ikke nødvendigvis fordi jeg kjenner at jeg slappe av akkurat i dag, men fordi jeg vet at det er lettere å velge det nå enn å gå på en smell litt senere. 

Det er ikke ofte vi tenker over det, men hver eneste uke har landet vårt satt av en hel dag som rød dag. Hviledag. Holder vi på med dette for gøy? Har vi helligdag fordi vi ikke gidder å jobbe? Eller er det fordi vi skal gå i kirka? Jeg tror i hvert fall det handler om større og viktigere ting enn det, når et helt land går sammen om å ta en pause. 

Dessverre tror jeg at de fleste av oss for lenge siden har glemt hvorfor butikkene er stengt på søndag. Og dessverre tror jeg det er alt for lite informasjon og opplysning om akkurat dette tema også. For er det egentlig rart at denne generasjonen drukner i psykiske lidelser når vi aldri tar oss tid til å puste? Hvis du tenker, tror og føler at du må bruke søndagen din, hviledagen, på å jobbe med skole - da er det ikke rart at det er vanskelig å forstå at man er god nok. Og jeg vil gjerne fortelle deg at du er sinnsykt bra. Du er mer enn god nok. Og du må aldri, aldri tro at det er feil å bruke tid på å gjøre det du har lyst til.

I dag skal jeg gjøre det jeg har lyst til. Jeg skal skrive sannheter om meg selv og øve meg på egen håndskrift. Jeg skal høre på lydbok. Jeg skal spille sims. Drikke te. Dusje lenge. Ta ansiktsmaske. Spise frukt.

Gi deg selv tid til å gjøre det du har lyst til. Tid til å gjøre ingenting. Gjør det med god samvittighet. 

Jeg heier på deg. ♡


 

Jeg vil bli kjent med deg

 • Skrevet 19.01.2017 klokka 13:43
 • Kategori: Blogg

Hei igjen! 

Håper du har hatt en fin dag frem til nå. Jeg ville bare si at jeg ønsker at denne bloggen skal være toveiskommunikasjon. Derfor skriver jeg blogg og ikke dagbok, fordi jeg ønsker å dele med andre. Til høyre kan du klikke deg inn på de forskjellige sosiale mediene jeg er på, jeg blir kjempeglad hvis du vil følge med der også. Du kan også veldig gjerne sende en melding eller legge igjen en kommentar om du har lyst. 

Jeg har lyst til å starte denne bloggen med å ganske tidlig invitere deg til å bli med i en gruppe jeg har laget på Facebook. Der kan jeg enkelt ha kontakt med dere som eventuelt ønsker å følge meg og bloggen videre. Jeg har kalt den nesten på kafé.

Om en uke eller to kommer jeg til å ha en utfordring i gruppa. Jeg kommer til å skrive mer om dette senere, men jeg tror det blir veldig bra. Håper du vil melde deg inn i gruppa allerede nå. 

Gleder meg til å bli bedre kjent med deg. 

Klikk på bildet for å komme til gruppa.

 

 

 

Hei du!

 • Skrevet 19.01.2017 klokka 12:28
 • Kategori: Blogg

Hei du! Velkommen til bloggen min. Dette har jeg gledet meg veldig lenge til. Det er mange ting som gjør at jeg vil begynne å blogge akkurat nå, blant annet at jeg har friår og mye tid, men mest av alt har jeg egentlig alltid hatt en liten plan inni meg om at jeg en gang skulle blogge. 

Jeg synes dette med disse første innleggene og slikt er litt spesielt, så jeg gleder meg mest til å komme igang med alt jeg egentlig ønsker å skrive og blogge om. Derfor håper jeg at du har lyst til å følge med videre. 

Vi snakkes veldig snart. ♡


 

-

 • Skrevet 17.01.2017 klokka 13:57
 • Kategori: Blogg

Om meg

 • Skrevet 17.01.2017 klokka 13:30
 • Kategori: Blogg

Hei du.♡

Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig opptatt av å skape noe, vise frem, dele, lede, arrangere og lære bort. I perioder kunne det kjennes ut som at dette var ting jeg trengte å trykke ned fordi jeg bare var sjefete, høy på meg selv og egoistisk. Høsten 2016 ble synet mitt på meg selv og hvem jeg er snudd på hodet da jeg gikk på DTS (bibelskole). Jeg har alltid vært kristen og visst at jeg er skapt av Gud, men ikke på den måten.

Jeg er designet av den perfekte designer. Designet akkurat slik som jeg skulle være. Jeg er ikke tilfeldig. Jeg er ikke egoistisk selvom jeg helst vil ha lederstillingen. Jeg er ikke dum fordi jeg ikke velger meg en alminnelig jobb. Jeg er skapt akkurat slik som jeg er ment til å være. Mine kvaliteter er skreddersydd til å passe hensikten med mitt liv. Vi er alle skapt med en hensikt. Og vi er designet for å leve ut denne hensikten. 

Jeg vet ikke om du tror på Gud eller ikke. Det er helt greit hvis ikke du gjør det. Du trenger ikke være kristen for å være her, jeg vil veldig gjerne ha deg her uansett. Men uansett om du tror på Gud eller ikke, så tror jeg at du er skapt til en hensikt. Du er viktig. Du er perfekt. Du er du. Og det er meningen. 

Jeg blogger fordi jeg ønsker å være et lys i en kaotisk hverdag med meninger og synspunkt fra alle retninger. Mitt ønske er å hjelpe deg til å se at akkurat du er viktig og verdifull. Og sammen håper jeg at vi skal se mer av hvem du og jeg er skapt til å være. 

Til slutt vil jeg også invitere deg til å bli med i Facebookgruppen min. Der håper jeg å skape et oppmuntrende og åpent fellesskap for deg som føler at du og dine kvaliteter, og din personlighet er tilfeldig. 

Trykk på bildet for å komme til gruppen. ♡ ♡ ♡ 

Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits