En liten oppdatering

  • Skrevet 15.02.2017 klokka 12:00
  • Kategori: Hverdag

Hei dere

Akkurat nå vil jeg bare skrive litt om hva som skjer fremover og dele noen tanker med dere. For noen uker siden kjøpte jeg jo kamera, mest fordi jeg ville bruke det til å vlogge. Siden det har jeg laget noen ukesvlogger, og tanken var vel at jeg skulle gjøre det hver uke. Jeg elsker å vlogge, virkelig! Men jeg tenker at jeg vil ha litt forskjellig type vlogger og andre videoer i tillegg, slik at jeg ikke låser meg til tanken om å ha én vlog hver eneste uke. Jeg har ikke helt bestemt meg for akkurat hvordan jeg skal gjøre det enda. Jeg setter i hvert fall stor pris på alle tilbakemeldinger fra dere om hva dere tenker. 

På lørdag reiser jeg opp på hytta, så der har jeg sykt lyst til å få til en type vlog. Jeg gleder meg! Når jeg kommer hjem fra hytta skal jeg begynne med noe helt nytt, som betyr at arbeidsplassen min ikke lenger er hjemme. Spennende. Jeg forteller mer etterhvert. 

Ellers hadde jeg en koselig kveld med kjæresten min i går. Jeg er egentlig ikke så veldig tilhenger av valentinsdag og slikt, men det er jo alltid koselig å gjøre noe morsomt sammen. Vi hørte på lydbok som Kristian hadde lånt på biblioteket og spilte fem på rad, haha. Jeg elsker lydbok!

Hva vil dere se mer av her på bloggen og på youtube? Hvilke videoer du liker å se?

PS: Tusen takk til alle dere som er inne her og leser. Jeg setter virkelig pris på hver og en av dere. Digger dere♡

mj

15.02.2017 kl. 12:19
SPENNENDE, HVILKEN JOBB?????
Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits