Derfor var jeg borte fra bloggen

  • Skrevet 09.02.2017 klokka 09:40
  • Kategori: Blogg

Hei dere!

Det er kanskje ikke så mange som har tenkt over det, men jeg har ikke lagt ut noe på bloggen her siden søndag. Det er jo egentlig ikke så veldig lenge og heller ikke verdens undergang, men jeg synes det er veldig kjipt når jeg har en plan om å poste seks ganger i uken.

Jeg skal ikke skrive noe langt innlegg om dette, nå gleder jeg meg bare til å få orden på alt igjen. Men grunnen til at jeg ikke har fått postet noe er rett og slett at det ikke har funka. Jeg har fått opp feilmelding i flere dager nå. Jeg sendte mail til blogg.no på mandag for å få hjelp, men har ikke fått noe særlig svar fra dem. Men siden det funker nå så kan det jo være at de har gjort noe, hvem vet. 

Så i dag når jeg bare skulle prøve å poste noe, så funka det! Åh, endelig. Det er helt kluss i planen min nå, men jeg skal nok fort få orden på det igjen. Det er så deilig når ting fungerer. Senere i dag kommer det "En dag i mitt liv" her på bloggen, så stay tuned. 

Processed with VSCO with p5 preset

I dag er jeg så happy som på dette bildet. Har dere forresten fått sett ukesvloggen?

Dazzy

09.02.2017 kl. 12:26
Sånt som skjer, godt du er tilbake nå :)

Vilde

09.02.2017 kl. 12:33
Dazzy: Jaa, det er typisk. Så koselig å høre!
Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits