Mål for den nye måneden

  • Skrevet 31.01.2017 klokka 10:30
  • Kategori: Mål

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på vloggen og kalenderen! Jeg setter utrolig stor pris på det, og nå blir det bare enda gøyere neste gang.

Siden vi nærmer oss en ny måned, har jeg satt meg ned og skrevet noen mål eller ting jeg vil få til i februar. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det mål, det er vel mer en oversikt eller plan over noen ting jeg vet vil gjøre måneden bedre.

Lese ferdig boken 

Rett etter nyttår begynte jeg å lese en bok som heter Find your calling. Boken er ment til å være en guide for å oppdage hva du er ment til å gjøre. Den ligner litt en arbeidsbok der du leser et par sider hver dag og svarer på noen spørsmål og jobber med det du har lest etterpå. Man skal egentlig lese hver dag i 21 dager, men jeg begynte å slurve litt etterhvert.. Jeg er på dag 16, så burde egentlig bli ferdig i løpet av neste uke i hvert fall.Bedre kvalitet på bloggen

Jeg vet veldig ofte hvordan jeg vil ha ting og hva jeg ser for meg før jeg begynner på ting, men det er ikke alltid like lett å gjennomføre det. Jeg sliter veldig med at ikke alt blir perfekt eller slik jeg hadde tenkt med en gang, men sånn er det bare, og det prøver jeg å godta. Denne måneden vil jeg jobbe med å bli enda mer fornøyd med kvaliteten på selve bloggen og bildene, vloggene og alt annet jeg legger ut. Og selvfølgelig vil jo kvaliteten bli bedre etterhvert som jeg kommer inn i ting og lærer mer. 

Skaffe meg friske blomster

Jeg craver så sykt etter blomster nå, haha. Jeg har enormt mange grønne planter på rommet, men nå kjenner jeg at jeg trenger å få inn litt kontrast. Det er jo ikke veldig vanskelig eller dyrt å få inn litt blomster en gang i blant, derfor synes jeg faktisk det er på tide nå. 

Har du satt deg noen mål for uken eller måneden? Hva er din erfaring med å sette deg mål?

Iselin Renée

31.01.2017 kl. 13:25
Fine mål :)

Silje

31.01.2017 kl. 13:27
Så fine mål! Frikse blomster er så deilig å ha i leiligheten!

Vilde

31.01.2017 kl. 13:30
Silje: Takk! Jaa, jeg vet!

31.01.2017 kl. 17:49
Så gøy! Jeg leser også den boka!

Vilde

31.01.2017 kl. 18:29
Så morsomt!
Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits