Februar og blanke ark

  • Skrevet 30.01.2017 klokka 09:00
  • Kategori: Inspirasjon

To dager igjen til februar. Hurra, jeg elsker nye måneder, spesielt når vi nærer oss våren. Det er så deilig med en ny start og blanke ark, bokstavelig talt.

Jeg printer alltid ut en ny kalender for hver måned. Personlig synes jeg det er mye greiere (og finere) med et nytt ark for hver måned, enn slike vanlige kalendere der du bytter side. Før brukte jeg å finne noe fint på Pinterest, men i det siste har jeg laget mine egne. Da får jeg den akkurat slik som jeg vil ha den. I tillegg er de fleste fine kalenderne som ligger ute på nett amerikanske, og de starter uken på søndag, noe som blir litt unaturlig for meg. 

Det er utrolig deilig å ha oversikt over datoer og planer med en ordentlig kalender. Jeg har min på korktavlen over pulten slik at jeg lett kan se den og skrive på nye planer. Anbefaler dette veldig for deg som ønsker å ha litt mer kontroll over hverdagen. 

Hvis du vil laste ned februar-kalenderen min kommer jeg som vanlig til å legge den ut i Facebookgruppen. Et tips er å printe den ut med tegneark, eller litt stivere ark, da blir resultatet mye finere og enklere å jobbe med. 

Februar kalender printableFebruar kalender printable

Hva synes du om kalenderen? Hva bruker du for å planlegge og holde styr på dagene? 

Mishi

30.01.2017 kl. 16:09
Så fin! Skal def printe den ut :))
Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits