Hva jeg jobber med denne uken

  • Skrevet 24.01.2017 klokka 09:13
  • Kategori: Blogg

Hei dere! 

Jeg har lyst til å fortelle dere litt om hva jeg jobber med denne uken. Det er mye av dette dere kommer til å se senere, derfor tenkte å dele litt hva jeg tenker om de forskjellige tingene.

Bloggen

Det er ingen hemmelighet at jeg den siste tiden har jobbet med å starte denne bloggen. Jeg har lyst til å bruke mye tid på dette fremover, og få det til som jeg har lyst. Blogging er ganske nytt og uvant for meg, så jeg må godta at alt ikke blir perfekt med en gang, men at ting tar tid og at jeg trenger å lære. 

Jeg tenker ikke at jeg skal få så mange lesere som mulig, men jeg ønsker at dere som faktisk leser blir inspirert, oppmuntret, utfordret, eller sitter igjen med noe positivt etter å ha vært her. Jeg håper vi blir en fin gjeng.

Youtube

Jeg har tenkt å starte Youtube-kanal ganske lenge nå. Jeg la ut noen videoer for et år siden, men så sluttet jeg igjen. I høst hadde jeg en kanal der bare lagde Sims-videoer, men jeg ga opp da også. 

Men nå, dere. Nå vil jeg begynne på nytt med en vanlig kanal igjen, og jeg håper at jeg kan holde det gående denne gangen. Jeg klarer fortsatt ikke bli helt enig med meg selv om hvilket innhold jeg skal legge ut, men tanken er at dere skal kunne følge bloggen og at det kommer videoer i tillegg i blant. Jeg har veldig lyst til å begynne med vlogger igjen, så er ganske sikker på at dere får se noe til det. Jeg filmet faktisk hele forrige uke, men tror ikke det blir noe film ut av det siden jeg ikke hadde kommet helt inn i det enda.

Men det er stor mulighet for at det kommer en vlog denne eller neste uke.

Innhold og fokus

Dette går på mye av det samme som jeg skrev over, men denne uka jobber jeg mye med å finne ut hvilke type innhold jeg vil ha på for eksempel bloggen, youtube osv. Her har jeg jo selvfølgelig mange tanker, men jeg trenger likevel å tegne meg et tydeligere bilde av hvordan jeg vil at ting skal se ut. Åh, jeg gleder meg til å lage mer innhold til dere! 

Jeg setter veldig stor pris på deres tanker og forslag, så veldig gjerne skriv til meg eller legg igjen en kommentar under. 

Vil du følge med på vlogger? Hva ønsker du å se mer av her inne?

Laila Marina

24.01.2017 kl. 09:26
For en bra plan! Jeg personlig syns at en blanding av blogg og Volgg er skikklig bra. Jeg vet ikke helt hvorfor, men føler jeg blir bedre kjent med bloggere som har en blanding :)

Ha en fin dag :)

Vilde

24.01.2017 kl. 09:36
Laila Marina: Ja ikke sant, det tenker jeg også. Tusen takk for tilbakemelding <3
Ha en fin dag du også :)

Susanne

24.01.2017 kl. 15:50
Jeg håper du kommer til å komme ut med videoblogger!

Liker bloggen din kjempemasse!

Vilde

24.01.2017 kl. 15:51
Susanne: Åå tusen takk! SÅ koselig <3

Cecilie

24.01.2017 kl. 20:02
Ja, lag vlogger :) Gleder meg til å følge deg videre!

Vilde

25.01.2017 kl. 08:28
Cecilie: Såå koselig kommentar, tusen takk <3

Malin Vedaa

24.01.2017 kl. 22:24
For en utrolig flott blogg du har, elsker designet! :-D

Vilde

25.01.2017 kl. 08:28
malinvedaa: Åå tusen takk! Det var veldig hyggelig å høre <3

Marie Bentzen

30.01.2017 kl. 23:35
Såå fin blogg du har, Vilde! Jeg skal prøve å følge med i ny og ne! Du er så kreativ! Digger dette!!

Vilde

31.01.2017 kl. 08:40
Marie Bentzen: Ååå tusen takk, Marie! Så koselig? Håper du har det fint!
Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits