Om meg

  • Skrevet 17.01.2017 klokka 13:30
  • Kategori: Blogg

Hei du.♡

Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig opptatt av å skape noe, vise frem, dele, lede, arrangere og lære bort. I perioder kunne det kjennes ut som at dette var ting jeg trengte å trykke ned fordi jeg bare var sjefete, høy på meg selv og egoistisk. Høsten 2016 ble synet mitt på meg selv og hvem jeg er snudd på hodet da jeg gikk på DTS (bibelskole). Jeg har alltid vært kristen og visst at jeg er skapt av Gud, men ikke på den måten.

Jeg er designet av den perfekte designer. Designet akkurat slik som jeg skulle være. Jeg er ikke tilfeldig. Jeg er ikke egoistisk selvom jeg helst vil ha lederstillingen. Jeg er ikke dum fordi jeg ikke velger meg en alminnelig jobb. Jeg er skapt akkurat slik som jeg er ment til å være. Mine kvaliteter er skreddersydd til å passe hensikten med mitt liv. Vi er alle skapt med en hensikt. Og vi er designet for å leve ut denne hensikten. 

Jeg vet ikke om du tror på Gud eller ikke. Det er helt greit hvis ikke du gjør det. Du trenger ikke være kristen for å være her, jeg vil veldig gjerne ha deg her uansett. Men uansett om du tror på Gud eller ikke, så tror jeg at du er skapt til en hensikt. Du er viktig. Du er perfekt. Du er du. Og det er meningen. 

Jeg blogger fordi jeg ønsker å være et lys i en kaotisk hverdag med meninger og synspunkt fra alle retninger. Mitt ønske er å hjelpe deg til å se at akkurat du er viktig og verdifull. Og sammen håper jeg at vi skal se mer av hvem du og jeg er skapt til å være. 

Til slutt vil jeg også invitere deg til å bli med i Facebookgruppen min. Der håper jeg å skape et oppmuntrende og åpent fellesskap for deg som føler at du og dine kvaliteter, og din personlighet er tilfeldig. 

Trykk på bildet for å komme til gruppen. ♡ ♡ ♡ 

Vilde

Mitt navn er Vilde. Jeg skriver om ting jeg er glad i og som er viktig for meg. Håper du trives her og at du kommer innom igjen.


KONTAKT
vildes@me.no

Search

Bloggdesign

hits